Bu konumuzda su arıtma hakkında genel bilgilere yer vereceğiz. Dünyada Su Arıtma Pazarı son yollarda % 650'den daha fazla büyüyerek çok önemli olan pazar duurmuna geldi. Küresel olarak değeri 3.2 Milyar dolar olan pazarda Türkiye'nin payı ise 0.1 Milyar doları bulmaktadır. Diğer ülkelerin pazarları ile kıyas edilince, Türkiye önümüzde olan 4-5 sene boyunca tüm dünyada en önemli pazarlardan biri olarak gösteriliyor.

Bunu oluşturan sebepleriden biri ise, gelişmiş ülkelerdeki evlerin yaklaşık % 70'inde su arıtma cihazı mevcutken, Türkiye'de pazar son üç yıldır , her sene % 100'den daha fazla büyümesine karşın henüz evlerin sadece % 1'inde su arıtma cihazı mevcut olmaktadır. Dolayısıyla Türkiye su arıtma cihazı piyasası katlanarak büyüme göstermektedir.

Su arıtma konuları su arıtma 2013 blogunda bazı bilgilere yer vereceğiz. Bunun haricinde facebook 2013 su arıtma sayfasında da detaylı bilgiler bulabilirsiniz. sayfamızı takip ederseniz bu konularda son güncellemeleri sizlere ulaştıracağız. Saygılarımızla.

İlgili bazı bloglar :

su arıtma 2013
su arıtma

0 yorum