17 gün gibi kısa bir sürede kilo vermek ister misiniz? Dr. Mike Moreno’nun bilimsel olarak kanıtlanmış temeller üzerine dayandırdığı "17 Gün Diyeti" adlı kitapta anlatılan program, her gün yağ yakabilmeniz için bedeninizi metabolizma açısından düzenlemeyi temel alıyor.

Zayıflama genini harekete geçirerek hızla kilo verdirmeyi hedefleyen "17 Gün Diyeti", eğer ona bağlı kalırsanız ve Dr. Mike Moreno’nun bu yolda size yardım etmesine izin verirseniz, büyük farklar ve uzun dönemli sonuçlar yaratacak bir diyet olma özelliği taşıyor.

Aç kalmadan zayıflamayı sağlayan "17 Gün Diyeti", vücut metabolizmasını tamamıyla harakete geçirerek günde güne kilo vermeyi sağlıyor.

Dr. Mike Moreno diyet programı, dört adet 17 günlük döngüler şeklinde yapılandırılmış:

1- İVME KAZANDIRMA: Sisteminizden şeker ve yağ deposunu atmaya yardımcı olan hızlı kilo verme.

2- HAREKETE GEÇİRME: Beden yağlarının atılmasına yardımcı olması için düşük ve yüksek kalori günlerinin dönüşümlü olarak değiştirilmesiyle metabolizma açısından yeniden başlatma.

3- BAŞARMA: Döngülerin kontrol altında tutulmasını öğrenme ve yeni fitness programları uygulama.

4- AMACA ULAŞMA: Temelli olarak iyi alışkanlıklarınızı sürdüreceğiniz şekilde ilk üç döngünün bir birleşimi. Hafta sonları sevdiğiniz yiyeceklerin keyfini sürebilirsiniz!

0 yorum