Öncelikle Google Rehber Nedir? Bunu öğrenelim daha sonrada bu rehbere nasıl kayıt olunur. Rehberden en iyi verimi nasıl alırız ya da rehber bize fayda sağlar mı? Bunlara değineceğiz.

Google rehber internette maps.google.com ile Google’nin entegre edilmiş hali ve birde firma rehberi haline getirilmiş şekli diyebiliriz.

Sitelerinizi Arama motorlarına kayıt ettirdiniz ilk önce sonra maps çıkınca oradan siteniz için özel harita oluşturup sitenize eklemiştiniz. Bir çok webmaster arkadaşımız sıradan kroki koymak yerine bunu tercih ettiler ve daha çok verim aldılar.

Googlede maps’e rehber özelliğini ekleyerek direk olarak insanların sizleri haritalarda bulmasını sağladı hatta site adresinizin altında haritalarınızı göstermeye ve Google reklamlarınızda bunu kullanmanıza izin verdi.

Hatta sayfalarınızı o kadar çok kullanışlı hale getirmiş ki sitem olmasa bile kullanmalıyım diyorsunuz.

Buraya Tıklayın Rehberde bizim sitemizi inceleyin bu yazıyı yazarken resimler ve video eksik ancak onlarıda kısa sürede ekleyeceğiz hazırda olmadığı ve tam olarak ne resımleri koyabileceğimi bulamadığım için <IMG class=wp-smiley alt=:) src="http://www.seodanismani.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif">

Rehberdeki yorum yapabilme ve puan verme özelliğinide sayfamıza girdiğinizde test edebilirsiniz. Orada yaptığınız yorumlara cevapta verebilmemiz sizlerle iletişim halinde olmamızı sağlamaktadır.

Google Rehber Kayıt http://www.seodanismani.com/google-rehber-kayit/

0 yorum